Openingstijden

Het Van Gogh Huis Drenthe heropent de deuren op 4 oktober!

  • Van 11 september t/m 3 oktober gesloten
  • Vanaf 4 oktober geopend van dinsdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur

U bent van harte welkom om onze erfgoedlocatie te bezoeken.

Vanwege het feit dat in ons Van Gogh Huis Drenthe plek is voor een maximaal aantal bezoekers tegelijk, werken we met tijdvakken. Het eerste tijdvak is om 13.00 uur, het volgende om 14.00, dan om 15.00 uur en het laatste is om 16.00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam dat u vooraf telefonisch reserveert. Dat kan via: 0591 555600.

Kom naar het Van Gogh Huis Drenthe voor een unieke Van Gogh beleving. Maak kennis met het verhaal van Vincent in Drenthe. Dat kan via een audio-visuele rondgang maar ook met een vrijwilliger als begeleider. Die rondgang is in de toegangsprijs begrepen.

Data gesloten

Datum
1 januari
Koningsdag 27 april
1e Paasdag
1e Pinksterdag
1e en 2e Kerstdag
31 december

Groepen
Als u naar het Van Gogh Huis Drenthe wilt komen met (een groep van) 10 personen of meer, kunt u een afspraak maken voor een bezoek met rondgang buiten de reguliere openingstijden. Neem hiervoor contact met ons op via de mail.

Entreeprijzen

Volwassenen€ 9,25 p.p.
– op vertoon van uw museumjaarkaart€ 7,75 p.p.
Combi Ticktet Van Gogh Huis Drenthe en Museum Collectie Brands€ 15,00 p.p.
Jeugd van 4 tot en met 17 jaar€ 3,50 p.p
Vrienden van het Van Gogh Huis DrentheGRATIS
Groep > 10 personen€ 7,75 p.p.
Groep > 30 tot maximaal 40 personen€ 7,50 p.p.

Arrangementen

Ons Van Gogh Huis Drenthe is beschikbaar voor ontvangsten, teambuilding, zakelijke bijeenkomsten, teamuitjes, dagje uit met uw vereniging en nog veel meer. Ontvang uw gasten in een inspirerende omgeving. Combineer het zakelijke met het culturele. Plan een vergadering of een ontvangst en knoop daar onze geheel nieuwe audiovisuele presentatie aan vast.

In het vernieuwde Van Gogh Huis Drenthe is op alle plekken wifi beschikbaar. En u kunt gebruik maken van onze apparatuur (beamer en scherm).

Bijeenkomsten zijn mogelijk tot maximaal 20 personen. Bij een groter gezelschap, bijvoorbeeld van 40 personen, zijn er ook mogelijkheden maar is tijdig vooraf overleg nodig. We schetsen hieronder twee voorbeelden. Maatwerk is mogelijk. Informeer naar mogelijkheden en prijzen via:

0591 – 555 600 of info@vangogh-drenthe.nl

Voorbeeld 1:

U komt met 10 personen rond lunchtijd voor een vergadering/gezellige middag. Wij zorgen dat een (eenvoudige) lunch klaar staat. Wij stellen vergaderruimte + eventueel apparatuur beschikbaar en zorgen voor thee/koffie/water. Na afloop, bijvoorbeeld om 16.30 uur maakt u kennis met Van Gogh in Drenthe via onze presentatie (duur ongeveer 45 minuten).

Voorbeeld 2:

U komt met 20 personen de middag bij ons doorbrengen. Van 14.00 tot 16.00 uur vergadert u. Wij stellen vergaderruimte + eventueel apparatuur beschikbaar en zorgen voor thee/koffie/water tijdens uw meeting. Daarna laat u zich via onze audiovisuele presentatie door het Van Gogh Huis leiden. Bij terugkomst staat de ‘aangeklede borrel’ voor u klaar. Een koud/warm buffet behoort ook tot de mogelijkheden.


De beneden verdieping van het Van Gogh Huis Drenthe is rolstoeltoegankelijk. De eerste verdieping is middels een traplift te bereiken.

Hulphonden zijn toegestaan.