Nieuw boek over Vincent van Gogh. Geschreven door vrijwilliger Ruud Hobo

Kunst & Cultuurroute 2021 Nieuw Amsterdam/Veenoord

Geplaatst op: 16-02-2022

Ja we mogen weer! Op zaterdag 2 oktober a.s. kunstenaars van binnen en buiten het dorp exposeren een diversiteit aan kunstuitingen op verschillende locaties binnen het tweelingdorp. Zij willen u graag iets meer vertellen over hun kunstwerken.
De route kan zowel worden gereden met de auto als ook met de fiets.
De ateliers en locaties zijn geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. 

Folders en routeduiding
Flyers met plattegrond van de route zijn verkrijgbaar in het Van Gogh Huis en op alle locaties in het dorp.
Huurfietsen worden na reservering alleen op deze dag gratis beschikbaar gesteld door Zantingh Tweewielers (Vaart Noordzijde schuin tegenover het Van Gogh Huis). Telefoonnummer is 0591 551708 en het mailadres info@zantinghtweewielers.nl 

Langs de route staan bordjes met pijlen met linten in de kleuren blauw en geel die de bezoeker de weg wijzen naar de verschillende locaties zodat u zelf een keuze kunt maken.
De locaties zijn te herkennen aan windvangers in de kleuren van de regenboog.

De route is zowel met auto bereikbaar, maar ook via een prachtige fietstocht die de bezoeker langs de deelnemende kunstenaars en cultuurhistorische gebouwen met een geschiedenis brengt.

Verloting
De bezoeker kan loten kopen op een aantal locaties voor 2 euro per lot.
De bezoeker maakt voor relatief weinig geld kans op een fraai kunstwerk, gemaakt en beschikbaar gesteld door deelnemende kunstenaars.
De trekking van de loten vindt plaats op de dag zelf door notariskantoor Veen en Veste. 

We hopen ook dit jaar in navolging van onze naam 'De Verbindingd' kunst en cultuur te laten samensmelten en kunstenaars en kunstminnend publiek met elkaar te verbinden.

Meer actuele informatie over de route en de kunstenaars is vanaf begin september te vinden op de website www.kcroutedeverbinding.nl

 
Namens het bestuur
De Stichting Kunst & Cultuurroute 'De Verbinding' Nieuw-Amsterdam/Veenoord
Nasima Bosma
Voorzitter


Alle nieuwsberichten