Winkel

In onze winkel vind je leuke en unieke Van Gogh artikelen. Zoek je een speciaal cadeautje, loop dan eens vrijblijvend binnen bij het Van Gogh Huis.

Vincent Van Gogh cadeaus en souvenirs

In ons assortiment vind je o.a
  • kaarten
  • posters
  • bekers
  • lepeltjes
  • magneten en nog veel meer leuke souvenirs. 
Ook deze boeken kun je bij ons vinden: 
Oog in oog met Vincent van Gogh, De Grote Van Gogh atlas, Alles voor Vincent, De zussen Van Gogh, Meesterwerken, Troost voor bedroefde harten, Drentse brieven en werken (tijdelijk uitverkocht!), Alle Van Gogh schilderijen, De schilders in Drenthe, Vincent van Gogh in Parijs, Van Gogh en zonnebloemen, Van Gogh en Liebermann, Drenthe Parijs, Revisite (in Frans), Max Liebermann, De kunst van het woord (Zijn mooiste brieven) en een nieuw boek, geschreven door Ruud Hobo, onze vrijwilliger, "Vincent van Gogh, schilderen is zijn leven". 

Voor de jonge boekenliefhebbers hebben we: 
Ontdek de wereld van Vincent Van Gogh, Vincent en Camille, Het museum en A beautiful day. 

Allemaal unieke souvenirs of cadeaus om mee thuis te komen.
Ook elke maand nieuwe aanbiedingen!

Van Gogh relatiegeschenken

Voor bedrijven zijn er mooie relatiegeschenken van Van Gogh. Kom naar de winkel of neem contact op voor meer informatie.

Nieuw boek over Vincent van Gogh. Geschreven door onze vrijwilliger Ruud Hobo

Dit is het verhaal van Vincent vanaf de periode dat hij in Drenthe verblijft en zich realiseert dat hij de rest van zijn leven schilder wil zijn. Het verhaal eindigt een kleine zeven jaar later in Frankrijk als schilderen inmiddels is uitgegroeid tot een obsessie voor Vincent. Schilderen is het enige dat hem op de been houdt. Het is soms zo erg dat als Vincent moet kiezen tussen eten kopen en een model huren, hij dan kiest om honger te lijden. Zolang hij maar kan schilderen.

Dit boek gaat over zijn jaren als schilder. Het betreft de periode van september 1883 tot half juli 1890 als hij verblijft in herberg Ravoux in Auvers-sur-Oise. Je hebt twee keer een ontmoeting met Vincent. De eerste keer is in maart 1885 in Nuenen. Dan vertelt hij jou over zijn verblijf in Drenthe. Een kleine vijf en een half jaar later kom je Vincent weer tegen. Je logeert in dezelfde herberg als Vincent. In een paar dagen tijd vertelt Vincent het verhaal over zijn leven vanaf het moment dat hij Drenthe verlaat tot aan zijn verblijf in Auvers-sur-Oise.

Het boek kost €19,95 en is bij de onlineboekwinkels te koop maar natuurlijk ook in het van Gogh Huis. Als u het boek daar koopt ondersteunt u het werk van het Van Gogh Huis.


ISBN: 9789464485509 Paperback
ISBN: 9789464488593 E-book
Van Gogh Huis Drenthe
Van Goghstraat 1
7844 NP
Veenoord/Nieuw Amsterdam
tel: 0591 - 555 600