Arrangementen > Industrieel Smalspoormuseum Erica

Een bezoek aan het Van Gogh Huis en een bezoek aan het Smalspoormuseum. Bij het Smalspoor museum rijdt u met een treintje door het veen en bezoekt u een originele turfstrooisel fabriek. Tijdens de rit vertelt de gids over het veen en de fabriek.

Programma van dit arrangement:

10.30 uur Ontvangst in het Van Gogh Huis met koffie met koek.
11.00 uur Rondleiding in Van Gogh Huis, 12.30 uur Lunch in Smalspoor Museum (2 broodjes, krentenbrood, koffie/thee/melk/karnemelk)
14.30 uur Bezoek aan het Smalspoor Museum en Turfstrooiselfabriek.
16.30 uur Afscheid

Van het Van Gogh Huis naar het Smalspoormuseum

U start de dag bij het Van Gogh Huis en gaat met eigen vervoer naar het Smalspoormuseum.

Route: U gaat langs de Vaart ZZ, richting Schoonebeek. U volgt de weg, met de bocht mee rechtsaf, en gaat na ongeveer 10 meter linksaf over de brug. Over de brug slaat u rechtsaf en u volgt de weg tot aan de rotonde. Bij de rotonde neemt u de tweede afslag en gaat gelijk linksaf Dommerskanaal ZZ. (Volg het bord ‘Smalspoor’) Deze weg voert u door het Amsterdamsche Veld en kunt u volgen tot u aan uw linkerhand het Smalspoor Museum ziet.

Boeken van dit arrangement

Dit arrangement kunt u telefonisch boeken op dinsdag en woensdag bij het Van Gogh Huis: tel. 0591-555600. Op de overige dagen kunt u een e-mail sturen naar info@vangogh-drenthe.nl, u wordt dan terug gebeld.

Kosten per persoon: € 23,75.
Minimum aantal personen: 15
Van Gogh Huis Drenthe
Van Goghstraat 1
7844 NP
Veenoord/Nieuw Amsterdam
tel: 0591 - 555 600