Lezingen

Medewerkers van het Van Gogh Huis kunnen een boeiende rondleiding met korte film of een meer uitgebreide lezing met een PowerPoint presentaties verzorgen over Vincent van Gogh. De rondleidingen vinden plaats tijdens de normale openingstijden. De lezingen zijn nieuw en gaan over Van Gogh zijn leven en vooral zijn verblijf in Nieuw-Amsterdam. De lezingen worden op verzoek gehouden. Er is ruimte voor ongeveer 40 personen.  Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren dus gewenst.  

Lezingen of rondleidingen voor groepen
Ook kunnen er voor groepen rondleidingen en lezingen worden georganiseerd buiten de reguliere openingstijden om. Hiervoor kan men een afspraak maken met het Van Gogh Huis. De rondleiding en de lezing kunnen tijdens de avonduren in overleg gecombineerd worden met een diner in het restaurant van het Van Gogh Huis of overdag tijdens de zomerperiode met een tocht met de trekschuit de snikke  ’Johannes Veldkamp’.
De lezing kan op verzoek ook plaatsvinden in een andere zaal op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u in de buurt (maximaal ongeveer 50 km) of in uw bedrijf, uw organisatie of uw school. Ook hiervoor geldt maximaal ongeveer 40 personen, maar als u in geluidsversterking kunt voorzien tot maximaal ongeveer 80 personen. Voor de prijsopgaaf van een lezing buiten het Van Gogh Huis kunt u bellen of mailen. Voor het telefoonnummer en de adresgegevens kijkt u onder het menu contact'.

Een lezing in het Van Gogh Huis kost € 6,50 p.p. Voor groepen geldt een maximum prijs van € 100, -. U ontvangt na de lezing een bon waarmee u samen met nog 1 persoon tegen de gereduceerde prijs van € 3,50 p.p. op een door u te bepalen tijdstip kunt genieten van een rondleiding in het Van Gogh Huis.
 
U kunt zich opgeven voor een lezing of met ons overleggen door te mailen of te bellen. Onze adresgegevens en ons telefoonnummer staat onder het kopje ‘contact’.

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden