Ex exp. AKE

De expositie van AKE Emmen in het Van Gogh Huis was zeer geslaagd. Hier staan de foto's 
De expositie was vanaf  zondag 12 december tot eind februari. De leden van de Amateur Kunstenaars Emmen (AKE) toonden hun veelzijdigheid. De AKE bestaat ruim 40 jaar en heeft ongeveer 300 enthousiaste leden.  Twee aquarelgroepen van de AKE, o.l.v. Joke van de Veen-Koenraads, toonden hun werk. De enthousiaste cursisten lieten ons door hun ogen kijken naar het Drenthe van nu. Ruim een eeuw na Van Gogh is Drenthe nog steeds een provincie die kunstenaars inspireert, en ondanks het feit dat er veel veranderd is, is de poëtische aantrekkingskracht onverminderd. De aquareltechniek is bij uitstek geschikt om deze sfeer en stemmingen weer te geven

Momenteel is er weer een nieuwe expositie.  De toegang is gratis. Alleen als u ook een rondleiding in het Van Gogh Huis wenst, zijn er kosten aan verbonden. U kunt elke middag met uitzondering van maandag terecht in ons gedenkhuis.

Als u op de hoogte wilt blijven over onze exposities dan kijkt u regelmatig op onze website of u neemt een gratis abonnement op onze digitale nieuwsbrief. U kunt uw e-mailadres invullen op de home pagina van onze website en ontvangt dan vervolgens onze nieuwsbrief.  Voor de exposities die binnenkort in het Van Gogh Huis zijn kunt u ook onze agenda raadplegen.

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden