Rondleidingen

Bekijk het Van Gogh Huis tijdens een unieke rondleiding!

Rondleiding in het Van Gogh Huis

Bekijk het Van Gogh Huis tijdens een unieke rondleiding! Elke bezoeker aan het Van Gogh Huis krijgt een persoonlijke rondleiding, die wordt verzorgd door één van onze vrijwilligers. De rondleiding is inclusief de bezichtiging van Vincent van Gogh zijn slaap- en werkkamer en de oude Gasterie anno 1883.  Deze is nu weer in gebruik als restaurant. Ook is onderdeel van de rondleiding een korte film over Van Gogh zijn verblijf in Nieuw-Amsterdam en zijn bezoek aan Zweeloo. Via de aanwezige periscoop bekijkt u de oude attributen uit die tijd die op de zolder van het Van Gogh Huis zijn opgeslagen. Beslist de moeite waard.  

Rondleidingen voor grotere gezelschappen. Ook op tijdstippen buiten de reguliere openingstijden.  

Rondleidingen voor grotere gezelschappen worden (op afspraak) ook gegeven. Ook een lezing over Van Gogh en Drenthe behoort tot de mogelijkheden. Samen met uw zakenrelaties, met uw familie of vrienden in een gezellige sfeer ons verhaal aanhoren over Vincent zijn verblijf in Drenthe en natuurlijk ook het oude Van Gogh Huis bekijken. U kunt uw dagje stappen op deze manier op een onvergetelijke wijze afronden. U kunt natuurlijk ook als afronding van de dag met uw gezelschap eten in het Van Gogh Restaurant en daarna van een rondleiding of lezing genieten. Op deze manier beklijft uw toch al gezellige uitje helemaal. Uw culturele avontuur is inclusief de bezichtiging van Vincent van Gogh zijn oude werk- en slaapkamer en de oude Gasterie anno 1883. Ook bekijkt u tijdens de rondleiding een korte film (ongeveer 9 minuten) over Van Gogh zijn verblijf in Drenthe en zijn bezoek aan Zweeloo en via de periscoop ziet u oude attributen die op zolder van het Van Gogh Huis zijn opgeslagen. Een avontuur dat ook beslist geschikt is voor de jeugd.

U kunt voor een rondleiding of lezing gecombineerd met een etentje contact opnemen met Betty van der Horn, uw gastvrouw in het Restaurant. (T: 0591-555603.  M: bettyvanderhorn@t-online.de) Zij regelt dan ook dat er een deskundige aanwezig is voor uw rondleiding of uw lezing. Groepen (met of zonder een diner) kunnen ook een afspraak maken voor een rondleiding op afwijkende tijden.

Als u alleen een rondleiding of lezing wenst kunt u bellen of mailen met het Van Gogh Huis. De afspraak is zo gemaakt en natuurlijk hanteren wij voor groepen speciale tarieven.  

U kunt eenafspraak maken of met ons overleggen door te mailen of te bellen. Onze adresgegevens en ons telefoonnummer staat onder het kopje ‘contact’.

 

 

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden