Donateur of sponsor

 

 

Donateur worden van het Van Gogh Huis

Vrijwilligers geven rondleidingen en lezingen en doen het dagelijkse werk. Maar…. ook met alle vrijwillige inzet, kost het onderhoud van een dergelijk huis heel veel geld. Veel meer dan we aan reguliere inkomsten verkrijgen uit de entreegelden. Daarom vragen wij u vriend te worden van het Van Gogh Huis. Voor € 15,- per jaar bent u onze vriend. Meer mag natuurlijk ook!


DAAR KRIJGT U VOOR:
Enkele malen per jaar de nieuwsbrief met veel wetenswaardigheden. Gratis toegang tot zijn slaapkamer, het Van Gogh Huis en het restaurant van het huis waarin Vincent woonde en werkte. Ook kunt u gratis de altijd aanwezige, wisselende exposities bezoeken. En voor allerlei andere culturele activiteiten in het huis zult u altijd worden uitgenodigd. U kunt een introducé meenemen die € 1, - korting krijgt. Maar het belangrijkste is het behoud van ons gedenkhuis. Doen dus! Via de website kunt u zich aanmelden als vriend van Vincent.

Het is mogelijk het Van Gogh Huis financieel te ondersteunen door in het testament een legaat of erfstelling toe te kennen. Ook zakelijke donaties zijn van harte welkom. U kunt helpen dit kleinood voor ons te redden.
U kunt zich aanmelden als “Vriend van het Van Gogh Huis” door een e-mail te sturen met daarop aan te geven dat u ons machtigt om jaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven. (minimaal €15, -)

 

Sponsoren:

En natuurlijk laat het Van Gogh Huis zich graag sponsoren. In ruil daarvoor kunnen wij in overleg met u een aantrekkelijk pakket samenstellen. U deelt als tegenprestatie ook in het glamourimago van Vincent van Gogh en het Van Gogh Huis. Een aantrekkelijke 'emotional connection'? 

 

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden