Het Veenland

 

 

 

 

 

 

 

'Samen sterker door samen te werken'

Samenwerking via de stichting 't Veenland

Recreatie en cultuur in de Drentse veengebieden. Hiervoor werkt het Van Gogh Huis samen in de stichting 't Veenland. Via dit samenwerkingsverband werken wij samen met de Collectie Brands, het Veenloopcentrum, Veenpark, het Smalspoormuseum en de Snikke. Ook Staatsbosbeheer als eigenaar van het Bargerveen schuift regelmatig aan. Het Drentse veengebied herbergt veel spannende plekjes en cultuur. Beslist een bezoek waard. Het Veenland heeft voor u een aantal aantrekkelijke arrangementen uitgewerkt. De folder hierover kun u afhalen bij het Van Gogh Huis. Ook treft u op onze site alle informatie over de arrangementen aan. (zie bovenaan het menu: 'arrangementen'). U dient er rekening mee te houden dat enkele arrangementen gedurende de winterperiode niet altijd kunnen worden gerealiseerd.

Verder wordt er via de verschillende arrangementen samengewerkt met het Restaurant in het Van Gogh Huis en met de trekschuit de snikke 'Johannes Veldkamp'

 

U leest er alles over bij het menu dat de arrangementen behandelt. Voor alle websites en overige links verwijzen wij u naar de linkpagina op onze site.

 

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden