Voor ondernemers

'Samen sterker door samen te werken'

 

Samenwerken is noodzaak in deze voor iedereen moeilijke tijd. Samen zijn we sterker! In dit verband doen wij een beroep op uw en onze creativiteit. Wij hebben veel mogelijkheden voor het samenstellen van aantrekkelijke arrangementen voor uw promotiepakket. Toegangsbewijzen voor het Van Gogh Huis met uw eigen logo. Deze kunt u onbeperkt uitdelen en worden pas tegen een gereduceerde prijs van € 3,50 met u afgerekend nadat ze bij ons zijn verzilverd. Lekker eten of als u dat wilt culinair avonturieren met uw relaties in het Van Gogh Restaurant. Dat kan ook in een ander restaurant en beiden kunt u combineren met een rondleiding of lezing in het Van Gogh Huis. Een vaartocht met de Snikke zoals Vincent van Gogh dat in 1883 deed met daarna een rondleiding in het Van Gogh Huis. Een zakelijke bespreking met uw relaties of uw personeel en daarna nog even in een andere sfeer met elkaar genieten van een rondleiding in het Van Gogh Huis.
 
Sales Promotion? Nu niet het gebruikelijke bosje bloemen of de gegraveerde pen na het afronden van een voor u belangrijke transactie. Nu eens een creatief alternatief in de vorm van een arrangement voor een rondleiding en een etentje in het Van Gogh Huis. Uw persoonlijke arrangement (private label) bij geboorte, afscheid of gewoon een verjaardag. Dat beklijft pas!
 
Uw Kerstpakket met o.a. Van Gogh artikelen gecombineerd met een uitje in het Van Gogh Huis. Vrijkaartjes met uw logo zijn altijd leuk om weg te geven via een kerstpakket. Deze kunt u bij ons bestellen en ook deze worden alleen dan afgerekend als ze worden verzilverd. 
 
Er zijn veel voorbeelden te noemen van succesvolle vormen van samenwerking, maar een paar succesvolle pikken wij er voor u uit. Het Van der Valk Hotel heeft op eigen initiatief een Van Gogh Weekend Arrangement geïntroduceerd. Sunparks biedt vakantievilla's aan op Parc Sandur met de uitnodiging: "Bij Van Gogh op de koffie in Nieuw-Amsterdam". Veelvuldig worden de entreebewijzen van deze acties bij ons verzilverd. Laat ons ook uw relaties verwennen en u plukt de vruchten van deze beklijvende promotionele inspanningen.
 

 

Ook kunt u een donateur- of sponsorschap overwegen. Een zakelijk donateurschap kan al vanaf  € 50,-  per jaar. Ook maken wij graag een voorstel voor een zakelijk sponsorschap (mogelijk vanaf € 500,-) met voor u en uw relaties aantrekkelijke privileges. Wij bespreken dit graag met u en natuurlijk wordt ook uw arrangement of uw sponsorschap prominent opgenomen op onze vernieuwde website en onze sociale netwerken. Ook kunt u een vermelding krijgen op het paneel in onze ontvangstruimte. Wij maken graag een promotievoorstel of een sponsorschapvoorstel voor u. Kortom, er zijn veel vormen van samenwerking mogelijk.  U moet maar denken samen zijn we sterker. En laten we vooral duidelijk en eerlijk zijn, we hebben u gewoon heel hard nodig!

 

 
Voor nadere informatie of om even te brainstormen kunt u contact opnemen met het Van Gogh Huis. U kunt mailen of bellen. (0591-555600)

 

 

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden