Openingstijden en prijzen

Gedurende het gehele jaar is het Van Gogh Huis geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.

Gesloten op: 1 januari, 1e Paas-, 1e Pinkster- en 1e en 2e Kerstdag en 31 december.


 

Iedereen krijgt een persoonlijke rondleiding, inclusief de bezichtiging van Vincent van Gogh zijn slaap- en werkkamer en de oude Gasterie anno 1883.  Deze is nu weer in gebruik als restaurant. Ook is onderdeel van de rondleiding een korte film over Van Gogh zijn verblijf in Nieuw-Amsterdam en zijn bezoek aan Zweeloo.  Via de aanwezige periscoop bekijkt u de oude attributen uit die tijd die op de zolder van het Van Gogh Huis zijn opgeslagen. Beslist de moeite waard.  

 

(De laatste rondleiding begint om ongeveer 45 minuten voor sluitingstijd)

 

Voor groepen bestaat er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezoek aan het Van Gogh Huis en een rondleiding buiten de reguliere openingstijden. Ook kunt u lezingen bijwonen in het Van Gogh Huis. De prijzen voor lezingen staan onder aan deze pagina en de details over de lezingen treft u aan onder de rubriek 'activiteiten'.

 

Entreeprijzen:

Volwassenen € 5,00 p.p.
Groepen vanaf 10 personen € 3,50 p.p.
 Voor kinderen tot 12 jaar € 3,50 per kind
Groepen vanaf 10 kinderen

€ 2,50 per kind

gezin met kinderen € 12,50
Kinderen tot 4 jaar gratis

 

Lezingen in het Van Gogh Huis.

Een lezing bijwonen in het Van Gogh Huis kost € 6,50 p.p. Voor groepen geldt een maximum prijs van € 100, -. U ontvangt na de lezing een bon waarmee u samen met nog 1 persoon tegen de gereduceerde prijs van € 3,50 p.p. op een door u te bepalen tijdstip kunt genieten van een rondleiding in het Van Gogh Huis. U kunt één of meerdere stoelen voor de lezing reserveren door te mailen info@vangogh-drenthe.nl of u belt: 0591-555600.

 

Lezingen op andere locaties.


De lezing kan op verzoek ook plaatsvinden in een andere zaal op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u in de buurt (maximaal ongeveer 50 km) of in uw bedrijf, uw organisatie of uw school. Ook hiervoor geldt maximaal ongeveer 40 personen, maar als u in geluidsversterking kunt voorzien tot maximaal ongeveer 80 personen. Voor de prijsopgaaf van een lezing buiten het Van Gogh Huis kunt u bellen of mailen.
 

"Bezoek het enige,
voor publiek toegankelijke, huis in Nederland waar Vincent van Gogh heeft gewoond en gewerkt!"

Nieuwsbrief

Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en blijf gratis per email op de hoogte!

Laatste TweetsOnze sociale netwerken

Van Goghstraat 17844 NP Veenoord/Nieuw-amsterdam
Tel: 0591-555600Email: info@vangogh-drenthe.nl

© 2018 Het Van Gogh huis Drenthe - Alle rechten voorbehouden